dijous, 21 de maig del 2015

ÚLTIMA HORA: El ple municipal aprova, per unanimitat, personar-se com a part perjudicada a la denúncia de MoiàDeute al jutjat de Manresa

BONES NOTÍCIES PER MOIÀ. En el ple ordinari d'avui, s'ha aprovat per unanimitat una proposta perquè l'ajuntament es personi com a part afectada en tres actuacions obertes a nivell judicial: La denúncia presentada per MoiàDeute, una altra relacionada amb un possible delicte mediambiental al polígon industrial de Pla Romaní, i una demanda d'un particular per possible prevaricació.



En finalitzar el Ple, Jordi Crespiera, portaveu de l'associació, ha llegit el següent comunicat per expressar les idees de Moià Deute davant l’acord pres per unanimitat:

- La primera, alegria i satisfacció per l'acord que s'ha pres i que veníem reivindicant des de fa quasi 3 anys, tot i que sigui amb retard ens n'alegrem, ja que això ens apropa i ens ha de fer compartir objectius, alhora ens reafirma que la via que vam iniciar al jutjat és la correcta i la millor manera de preservar els interessos del poble. Esperem doncs treballar en la mateixa direcció i, a poder ser, coordinats, per recuperar el temps perdut.

- Com a segona idea voldria recordar que MoiàDeute va néixer per la manca d'iniciativa en aquest tema i pel risc que els possibles delictes denunciats prescrivíssim; vull dir amb això que si aquest pas s'hagués fet ara fa tres anys molt probablement, ara mateix, MoiàDeute no existiria.

- Finalment i com a tercera idea confiança, confiar que aquest acord no sigui un simple tràmit, sinó que, d'ara endavant, l'ajuntament actuarà de manera proactiva per aclarir, depurar les possibles irregularitats i rescabalar al poble, en la mesura possible, dels danys causats per aquestes irregularitats.

Els nostres objectius són molt clars i, com he dit al principi volem poder treballar coordinadament amb vosaltres per aconseguir-los, lluny d'enfrontaments i malentesos que mai no hem desitjat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada