dilluns, 10 de març del 2014

Bones notícies i notícies que si és confirmen, serien preocupants!

Aquest cap de setmana, a més del carnestoltes de Moià, han passat altres coses. Després de molts anys hi ha uns primers esdeveniments que, tot i que generen certa confusió i que pot deixar el procés del "Tribunal de Cuentas" en cafè molt aigualit, cal destacar la bona i gran notícia de la nul·litat de la proposta que va fer la Sindicatura de Comptes imputant, sense investigació prèvia, a tots els regidors (cal dir que sota el criteri de Sindicatura tot regidor que vota a favor d'alguna cosa pot ser culpable sense investigació prèvia). Per altra banda, si finalment el procés de Sindicatura de Comptes i del "Tribunal de Cuentas" tendeix a la dissolució, com apunten les informacions que hem rebut, només ens resta l'esperança de confiar en el procés que vam iniciar nosaltres, la tardor del 2012 al Jutjat de Manresa i finalment s'aclareixi què ha passat exactament en aquest ajuntament.

Cal destacar que, per la informació que disposem, hi ha dos factors a tenir en compte respecte la demanada del Fiscal. La primera, "desimputació" de regidors fruit dels recursos que van interposar els mateixos regidors imputats, segurament una de les millors notícies i més esperada per tots. I la segona, que caldrà contrastar i confirmar en els propers dies, si el fet que l'ajuntament no es presentés com a acusació en el procés i l'ajuntament (també com a responsable de MoiàFutur) ni tant sols comparegués en nom de l'empresa pública, ha provocat que el Fiscal proposi deixar sense efecte la part de l'informe que afecta MoiàFutur.

Per tant, i en conclusió, si es confirmés el que aquí apuntem, no seria que el fiscal no veu indicis de delicte sobre MoiàFutur sinó que el paper passiu de l'ajuntament deixaria aquests temes aparcats sense investigació ni judici. Seguirem molt atents aquest tema desitjant que no es confirmin aquests supòsits. Des del nostre punt de vista, que el tema de MoiàFutur al "Tribunal de Cuentas" mori per inhibició, seria d'una irresponsabilitat flagrant i una molt mala notícia pel poble i veïns.

Enllacem algunes notícies aparegudes (clica sobre la imatge per llegir-la):

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada