dilluns, 9 de desembre del 2013

Nou revés judicial a les pràctiques de l'exalcalde Josep Montràs a Moià - Manresainfo.cat

Per sort no tot és fosc ni tot és negre. Aquí adjuntem una nova notícia relacionada amb el deute municipal, una molt bona notícia per cert. 

Aquesta notícia es refereix a un dels agents generadors de deute que vam detectar i exposar en l'esquema publicat en aquest blog el passat 17 d'octubre (Agents generadors deute), així com també ens hi vam refer en l'últim document publicat el 24 de novembre (Es busquen responsables del deute). En aquest cas tot ha sortit bé i no s'incrementarà el deute, tot i que cal destacar que no ha comportat cap sanció per la mala praxis política. Volem aprofitar per posar de relleu que de ben segur aquest procés com molts d'altres no ens surt gratis, ja que els serveis jurídics de l'ajuntament comporten una despesa important en el pressupost, i cal comptabilitzar-ho com a increment del deute. Ara bé, com a veïns hem d'agrair i destacar la bona feina feta i els resultats obtinguts pels serveis jurídiques municipals. Moltes gràcies!

En aquest mateix sentit esperem que la resolució del contenciós sigui ferma i no prosperi cap possible recurs en contra. I demanaríem a l'ajuntament que estudií altres convenis irregulars per promoure la seva nul·litat, anticipant-se així, a possibles reclamacions i demandes.

A continuació enllacem la notícia:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada