dissabte, 22 de juny del 2013

ALTRES - Els tentacles de Felip Puig

Adjuntem una notícia relacionada indirectament amb Moià. Tot i que mai s'ha demostrat, per més que els fets parlen per si sols, al carrer sempre s'ha dit que un dels principals mentors de Montràs durant els seus governs era Felip Puig.




Ara bé, segur que Moià no ha tingut res a veure amb tot aquest entramat de corrupció catalana (Pretoria, Palau de la Música, sanitat pública, Santa Coloma, ITV...) Les adjudicacions a dit i sense pressupost, carracs de confiança de CiU quan van perdre les eleccions a la Generalitat amb sous desorbitats... 

Recordeu quan Felip Puig defensava el govern de l'ajuntament de Moià en la diada de l'onze de setembre (davant la pancarta de Moià Diu Prou) o quan Jordi Pujol va recolzar la llarga trajectòria de Montràs com Alcalde i dels respectius governs de CiU a Moià? Tampoc està de més recordar el pacte CiU - PSC per tapar-se les vergonyes en la comissió parlamentaria de sindicatura de comptes on és demanava que s'investigués Moià!

Potser algun dia podrem parlar oficialment del Cas Moià, el Cas Montràs o el Cas Felip Puig. La llàstima de tot plegat és que surti informació a la llum per les disputes PP-CiU i no per la gravetat de la situació. Bona lectura:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada