dimecres, 17 d’abril del 2013

S’estudiarà la imputació de Montràs i de l'empresa MoiàFutur


Desprès d’una certa confusió als jutjats de Manresa, fruit d’un canvi de magistrat (l’anterior era substitut) que no ha compartit  els criteris que es van aplicar a l’inici les diligències prèvies, s’ha acordat  entre la Jutgessa, l'advocada de Montràs i el nostre advocat  de posposar les declaracions de testimonis per a després de les declaracions dels denunciats (Montràs i MoiàFutur), ja que és el procediments més lògic per tal que després no es pugui demanar  la nul·litat del procediment per errors en el procés.


Com en l’anterior ocasió que varem ser a Manresa, les excursions sempre són profitoses i avui hem aprofitat per demanar que s’aporti nova documentació, que no ha estat aportada fins al moment, tot i estar requerida pel jutjat. D’aquesta manera l’expedient cada vegada serà més complet.

En aquest sentit, tot i que es va posposant el procés, estem contents perquè entenem que ara sí que s’inicia el procediment amb les formalitats degudes.

Esperem que la tercera sigui la vençuda i aprofitem per a recordar que aquest procediment, que té uns costos que hem de cobrir, és en benefici de tots els veïns de Moià.

A més a més, la denuncia només és una petita part de tot el que podem i volem fer, per tant, us animem a contactar-nos i a participar activament en les assembles de treball, aportant els vostres coneixements, recursos materials… tota ajuda serà ben rebuda!

Salutacions,
ADMM-MoiàDeute

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada